Successos

Llencen heroïna tot fugint dels Mossos

Els Mossos van detenir
diumenge dos homes francesos, de 48 i 50 anys, veïns de Prades i Le Lavandou, que van intentar fugir travessant el coll de Banyuls i que en veure's perseguits pels Mossos van llençar uns embolcalls amb heroïna des de la finestra.

Una patrulla que feia tasques de seguretat ciutadana amb un cotxe sense identificatius es va creuar amb un vehicle que anava a una velocitat no adequada al carrer Banyuls d'Espolla. Els mossos van girar per seguir-lo, i el vehicle, ocupat per dos homes, va enfilar cap al coll de Banyuls en un intent de travessar la frontera, sense fer cas dels senyals acústics i lluminosos que els feia la policia. Durant la persecució, els mossos van veure com el copilot, des de la finestra, llençava un embolcall, s'aturava i en llençava un altre al terra. Un cop aturat el vehicle, els mossos els van identificar, escorcollar i van recuperar dos embolcalls de plàstic (pes total 13,5 grams) transparent amb una substància que es pressuposa heroïna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia