Successos

Uns caçadors troben un cadàver en una tenda de campanya al bosc, a Sant Hilari

Uns caçadors van trobar dissabte part d'un cadàver dins d'una tenda de campanya, en una zona boscosa prop de la riera d'Osor, a Sant Hilari Sacalm.

Els caçadors intentaven recuperar dos gossos que se'ls havien extraviat durant la batuda del senglar quan van descobrir una tenda de campanya, en una zona on no és habitual que ningú faci acampada. Van inspeccionar-la i hi van descobrir una motxilla i un crani i altres ossos humans. Els caçadors van alertar els vigilants de Sant Hilari i aquests van avisar els Mossos i la comitiva judicial, que es van ocupar de l'aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l'institut de medicina legal per analitzar-lo i intentar identificar-lo, i, en la mesura que es pugui, determinar la causa de la mort. El deteriorament del cos indica que la mort es va produir fa força temps i la roba que encara es conservava fa pensar es tracta d'un home, però no hi havia documentació que donés pistes de la seva identitat ni tampoc es va localitzar pels voltants cap vehicle abandonat que pogués estar relacionat amb el mort de la tenda de campanya. La unitat d'investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners s'ha fet càrrec de la investigació i diumenge van tornar a rastrejar la zona i hi van poder trobar més ossos, que també han estat traslladats a l'Institut de Medicina Legal per ser examinats pels especialistes forenses. Els Mossos estan repassant les llistes de persones desaparegudes que es puguin enquadrar en les característiques físiques del cadàver localitzat dissabte als bosc, a Sant Hilari.

No gaire lluny del lloc de la troballa d'aquest cadàver, a l'entrada de les mines d'Osor, l'estiu de l'any 1999 uns excursionistes van trobar un cadàver també incomplet d'un noi d'entre 25 i 30 anys que ja feia almenys dos anys que era mort. En aquella ocasió, els Mossos van difondre les imatges de la roba i els efectes personals del mort per provar d'identificar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia