Successos

L'avaria d'un avió en pràctiques atura el trànsit aeri a Girona

Una avioneta d'una escola aterra d'emergència i bloqueja la pista

Es van desviar cinc vols i se'n van cancel·lar dos

Un avió de petites dimensions d'una escola de vol que efectuava unes pràctiques va tenir ahir una avaria al tren d'aterratge, mentre duia a terme les maniobres de descens, i va quedar al mig de la pista de l'aeroport de Girona. L'incident es va originar a dos quarts de quatre de la tarda i, malgrat l'aparatositat dels fets, no es van haver de lamentar ferits. Després que els ocupants de l'avioneta haguessin de realitzar un aterratge d'emergència, l'aparell va quedar aturat a la pista i va haver de ser tret de la zona per una grua de gran tonatge.

Mentre van durar els treballs per retirar l'avió escola, es va haver d'aturar de manera temporal el trànsit aeri a l'aeroport de Girona-Costa Brava. Cinc vols que estava previst que arribessin a la terminal de Vilobí d'Onyar van haver de ser desviats. Tres van ser derivats a l'aeroport del Prat de Barcelona i els altres dos, al de Perpinyà, un dels quals era un vol privat. El primer avió de la companyia Ryanair que va ser desviat provenia d'Alemanya i havia d'arribar a Girona a tres quarts de quatre de la tarda.

Es van cancel·lar, a més, dos vols que havien de sortir des de Girona. I és que, atès el fet que l'aparell de l'escola aeronàutica va quedar al mig del pas dels altres avions, bloquejava la circulació i es va haver de tancar la pista d'aterratge.

La situació va durar fins poc abans de dos quarts
de set de la tarda, quan va tornar a quedar completament operativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia