Successos

Multen el pagès acusat de coaccionar un caixer

Una multa de 60 euros i la prohibició d'acostar-se a menys de 100 metres de la sucursal de La Caixa a Torrefarrera. És la pena que ha imposat el jutjat d'instrucció número 3 de Lleida al pagès de Torrefarrera que estava acusat d'un delicte de coaccions per haver intimidat reiteradament el director de la sucursal del poble.

La sentència declara provat que el 27 de maig l'acusat es va presentar a l'oficina bancària i, dirigint-se als empleats, va començar a cridar “lladres” i a exigir que li retornessin els diners. Els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir per calmar-lo.

L'home al·legava que l'entitat li havia defraudat més de 200.000 euros invertint en divisa estrangera sense que ell hagués firmat cap consentiment per autoritzar l'operació. D'aquesta manera, manté que, quan va comprovar que havia perdut part del milió d'euros que havia ingressat temps enrere per a la venda d'uns terrenys, va sentir-se ensarronat.

El seu advocat defensor, Pau Simarro, va mantenir durant el judici que l'home en cap cas havia actuat amb cap ànim intimidatori vers el personal de La Caixa, sinó que si va entrar cridant a la sucursal és perquè té problemes de sordesa i acostuma a parlar molt fort.

La sentència considera provat que les visites alterades de l'acusat a la sucursal no van ser en cap cas un fet aïllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia