Successos

Successos

La Guàrdia Civil comissa 3.500 paquets de tabac

La Guàrdia Civil de Puigcerdà va comissar ahir al matí 3.500 paquets de tabac de contraban, valorats en 14.340 euros, que traginava un cotxe que van interceptar a la C-16.

Eren les vuit del matí quan una patrulla de la Guàrdia Civil feia un control a la carretera C-16, que comunica amb Berga, i van aturar un Citroën ocupat només pel conductor, un home de nacionalitat espanyola. El cotxe circulava en sentit sud i el van fer aturar. Van inspeccionar el cotxe i van descobrir que el maleter anava ple de paquets de tabac de la marca Austin Red i que el gènere no duia els precintes reglamentaris. De manera que van comissar el tabac i van aixecar una acta contra el conductor per infracció de la llei de contraban, que remetran als duaners de la Jonquera, que són l'òrgan competent en matèria de contraban.

L'operació d'ahir és calcada de la que va fer la Guàrdia Civil el 13 d'agost passat. En aquella ocasió també van aturar un cotxe que transportava 3.100 paquets de tabac, valorats en 13.600 euros, i que circulava en direcció sud també. En aquella ocasió els paquets de tabac comissats eren de diferents marques: 250 paquets de Lucky Strike, 250 de Ducados, 100 de Pall Mall American Blend, 850 de Camel Blend i 1.650 de Winston Classic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia