Successos

Mor un jove d'Hostalric en un xoc a Gualba

El conductor, de 33 anys, es va desviar del seu carril i va sortir de la carretera

Marc López Sánchez, un jove de 33 anys i veí d'Hostalric, va morir ahir després d'accidentar-se amb el cotxe a la C-35 a Gualba, al Vallès Oriental. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís del sinistre es va rebre pels volts de dos quarts de sis de la matinada al quilòmetre 60,6 de la C-35, just a l'encreuament amb la BV-5116. Per causes que encara s'estan investigant, el jove va sortir de la via amb el turisme. Com a conseqüència del sinistre, va morir el conductor. En l'accident hi van treballar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la circulació va estar restringida en el tram del sinistre fins a tres quarts de set del matí.

A banda, a la resta de les vies catalanes, un xoc frontal entre dos turismes a Bràfim, a l'Alt Camp, també va deixar un tràgic balanç de dos morts i un ferit greu. En total a les carreteres catalanes han mort 7 persones aquest pont de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia