Successos

Medi ambient

Un foc talla la N-II i fa confinar els nens d'unes colònies a Vilamalla

Un foc que va començar a quarts de tres de la tarda en uns camps de la zona del Pont del Príncep, a Vilamalla, va obligar a tallar l'N-IIa i també es va confinar la vintena d'ocupants, entre nens i monitors d'una casa de colònies per evitar que els afectés el fum. La carretera N-II es va tallar en els dos sentits a l'altura del quilòmetre 2,3 i també es va tallar el camí que enllaça amb la població de Santa Llogaia d'Àlguema.

Els bombers van desplaçar al lloc de l'incendi 9 camions per treballar per terra i dos mitjans aeris, i una hora més tard donaven el foc per estabilitzat i a mitja tarda el consideraven extingit. El foc va cremar una zona tancada on hi ha xiprers.

Encara risc d'incendi

El foc d'ahir es va poder apagar en poca estona i no va tenir conseqüències greus, però Protecció Civil va emetre ahir, per tercer dia seguit, un comunicat d'alerta amb motiu de l'elevat risc d'incendi en bona part del territori de Catalunya, tot i que cap de les comarques gironines està inclosa en l'alerta. En total són 17 les comarques que Protecció Civil considera que tenen un risc d'incendi elevat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia