Administracions

Llum verd als comptes de Blanes per al 2023

Després de l’aprovació fallida del darrer ple, finalment l’equip de govern d’ERC els va poder tirar endavant amb un acord amb el PSC i Junts per Blanes

L’aprovació del pressupost de Blanes per al 2023 va tirar finalment endavant en el segon intent, en el plenari d’ahir, amb els vots a favor del govern, d’ERC i els grups a l’oposició del PSC i Junts per Blanes. L’únic vot en contra va ser el del Cs. Per la seva part, BECP, que havia format part del govern abans del trencament del pacte, s’hi va abstenir. Dels regidors no adscrits s’hi van abstenir Maria Rosa Aladern–que havia format part de Blanes en Comú–, Sergio Atalaya i Mario Ros. Els pressupostos per al 2023 preveuen uns ingressos de 52.093.572 euros. El trencament del pacte de govern de Blanes entre ERC i BECP va acabar passant factura als republicans, que no el van poder aprovar.

L’aprovació d’ahir, amb un govern d’ERC en minoria, obre la porta a un moment de diàleg important. Un clima que es posa de manifest mesos abans de les eleccions, amb la creació d’una comissió que es reunirà cada setmana per anar analitzant les diferents partides. La intenció dels grups artífexs de l’acord és de diàleg i d’obrir la comissió a la resta de regidors. Ho va dir la portaveu del PSC, Eva Enriquez. L’alcalde, Àngel Canosa, es va mostrar satisfet de l’acord i va destacar la rellevant quantitat de diners públics que hi ha a Blanes en inversions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia