Administracions

CASSÀ DE LA SELVA

Aproven l’increment de personal adscrit al servei de neteja viària

L’Ajuntament assumeix la gestió directa del servei que fins ara gestionava l’empresa Selsa

El ple de febrer de l’Ajuntament de Cassà de la Selva d’ahir al vespre va aprovar la contractació de personal per a dur a terme el servei de neteja viària del municipi. Amb aquesta decisió, l’Ajuntament assumirà la gestió directa del servei de neteja viària que fins ara estava contractat amb l’empresa SELSA, que també gestiona el servei de recollida d’escombraries.

Aquest canvi implica l’augment de personal dedicat a les tasques de neteja viària, que actualment comptava amb cinc persones i passarà a ser de vuit. Aquest nou personal formarà part de la plantilla de l’ajuntament, i en els propers mesos es faran els respectius processos de selecció. Es preveu que el nou servei amb l’increment de recursos aprovat entri en funcionament de forma paral·lela amb el sistema de recollida del porta a porta el tercer trimestre de 2024. ’alcalde de Cassà de la Selva, Pau Presas, manifesta que la neteja viària és una “prioritat” per a l’ajuntament i per això s’augmenta els recursos i el personal que s’hi destina..

Aquesta reunió plenària va activar la suspensió de llicències urbanístiques d’edificació, reforma, rehabilitació, d’ús, de canvi d’ús i instal·lacions d’activitats i d’altres autoritzacions municipals a la zona del Trust II (Mas Ros) que es coneix amb com Ca l’Adrià.

Aquesta suspensió de llicència és el pas inicial per executar el desenvolupament del sol industrial ja previst pel POUM en aquest sector. Sobre aquesta iniciativa, l’alcalde, Pau Presas valora el potencial de desenvolupament industrial per al municipi “Això suposa una molt bona notícia pel nostre poble que podria permetre atraure noves activitats econòmiques i més llocs de treball, a més que amb el desenvolupament urbanístic del sector els promotors hauran de realitzar una sèrie de compensacions que poden suposar millores pel poble quan es faci efectiu.”

El consistori també va aprovar les bases per als nous premis als millors treballs de recerca de segon de Batxillerat. Aquests premis que es concediran a un màxim de dos alumnes, compten amb una dotació de 500 euros per premi i volen distingir els millors treballs que tractin de temes relacionats amb el municipi, l’entorn o la població de Cassà de la Selva.

Amb aquesta iniciativa, les àrees d’Educació i Innovació volen fomentar la recerca i la investigació de temes propis del municipi a més de fomentar la divulgació del coneixement sobre la població, la vida social, la història, l’entorn i el patrimoni local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat