Societat

Les trumfes de la vall de Camprodon

El grup Cuines de la vall de Camprodon ha començat la temporada gastronòmica de la trumfa. Aquest tubercle conreat a la vall i sota el control de la Cooperativa Ramadera de Molló té unes característiques específiques que li confereixen el fet d'estar més temps sota terra a causa del clima de la zona. Els restaurants de la Cuina de la Trumfa del col·lectiu són el Pont9, de Camprodon; l'hotel El Grèvol, de Llanars; les Planes i Can Jordi, d'Espinavell; l'hotel Calitxó i el Costabona, de Molló; Can Jepet, Can Tiranda i el restaurant el Pirineu, de Setcases; i la Fonda Rigà, de Tregurà, del municipi de Vilallonga de Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en energies renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses

La UB assegura que els acampats no interferiran a la zona de votació

BARCELONA
societat

Arrenca una nova edició de Temps de Flors, amb cues de gent des de primera hora del matí

girona

Tracten 32 palmeres per evitar la presència de l’escarabat morrut

SABADELL

Mor una dona de 80 anys atropellada al passeig de Fabra i Puig

BARCELONA