Medi ambient

Aleix Canalias, amb una fila

Les hortalisses de terra volcànica són úniques
d’enciams a punt de collir
Agricultura

Hortalisses i conserves amb gust volcànic

Les hortalisses de terra volcànica tenen unes característiques organolèptiques úniques. Aleix Canalias, de Verdures de la Canya, explica orgullós que conreen les hortalisses en terra volcànica i amb aigua d’origen volcànic de les Mulleres de Sant Joan les Fonts. Explica que les cullen cada dia, al punt just de maduració, i són de temporada. De fet, ell és el continuador de la manera de fer dels seus avis, Esteve Picart i Maria Puigdemont, i dels seus pares, Dolors Picart i Joan Canalias. Reparteixen a botigues de barri amb la certificació de la Generalitat de venda de proximitat, de circuit curt. A més, ell elabora conserves avinagrades, salses i melmelada de gerds, tot de la seva terra. Les ven sota la marca L’Hort de les Mulleres, algunes amb noms de referència volcànica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els visitants de les residències hauran de continuar presentant una declaració responsable per accedir als centres

Barcelona

Tret de sortida les Decennals de Valls amb l’encesa de les lluminàries

Valls
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Sol arreu

Barcelona

Antonio Resines surt de la UCI després de passar-hi un mes per la Covid-19

Madrid

La Justícia prorroga fins al 15 de febrer el requisit del pas Covid a Andalusia

Granada

Almenys 10 ferits en el col·lapse d’un pont a Pittsburgh (EUA)

Washington

La fiscalia insta el TSJC a investigar Vergés per no vacunar abans policies nacionals i guàrdies civils

Barcelona

Vall d’Hebron realitza per primera vegada a l’Estat tres trasplantaments pulmonars a una mateixa persona

Barcelona
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Domini del sol

barcelona