Medi ambient

Aleix Canalias, amb una fila

Les hortalisses de terra volcànica són úniques
d’enciams a punt de collir
Agricultura

Hortalisses i conserves amb gust volcànic

Les hortalisses de terra volcànica tenen unes característiques organolèptiques úniques. Aleix Canalias, de Verdures de la Canya, explica orgullós que conreen les hortalisses en terra volcànica i amb aigua d’origen volcànic de les Mulleres de Sant Joan les Fonts. Explica que les cullen cada dia, al punt just de maduració, i són de temporada. De fet, ell és el continuador de la manera de fer dels seus avis, Esteve Picart i Maria Puigdemont, i dels seus pares, Dolors Picart i Joan Canalias. Reparteixen a botigues de barri amb la certificació de la Generalitat de venda de proximitat, de circuit curt. A més, ell elabora conserves avinagrades, salses i melmelada de gerds, tot de la seva terra. Les ven sota la marca L’Hort de les Mulleres, algunes amb noms de referència volcànica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Adif i Badalona tanquen l’acord pel canal del port

BARCELONA

Recta final en la reforma d’Arts i Oficis, a Palafrugell

PALAFRUGELL

Mil immobles immatriculats per l’Església serien erronis

Barcelona
SOCIETAT

L’activista Judith Butler, Premi Internacional Catalunya 2021

Les curses Run4Cancer d’Oncolliga, el 6 de febrer

GIRONA

Palamós apostarà pel model de recollida de deixalles porta a porta

palamós
SOCIETAT

Detenen un camioner en un accident amb tres morts a l’AP-7

SOCIETAT

Mor l’històric exalcalde de Tremp i diputat Miquel Verdeny

Demanen obres urgents a la plaça U d’Octubre de Girona

Girona