Medi ambient

Aleix Canalias, amb una fila

Les hortalisses de terra volcànica són úniques
d’enciams a punt de collir
Agricultura

Hortalisses i conserves amb gust volcànic

Les hortalisses de terra volcànica tenen unes característiques organolèptiques úniques. Aleix Canalias, de Verdures de la Canya, explica orgullós que conreen les hortalisses en terra volcànica i amb aigua d’origen volcànic de les Mulleres de Sant Joan les Fonts. Explica que les cullen cada dia, al punt just de maduració, i són de temporada. De fet, ell és el continuador de la manera de fer dels seus avis, Esteve Picart i Maria Puigdemont, i dels seus pares, Dolors Picart i Joan Canalias. Reparteixen a botigues de barri amb la certificació de la Generalitat de venda de proximitat, de circuit curt. A més, ell elabora conserves avinagrades, salses i melmelada de gerds, tot de la seva terra. Les ven sota la marca L’Hort de les Mulleres, algunes amb noms de referència volcànica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mans i mànigues amb les baixes

Barcelona

Un 62% dels barcelonins estan a favor del turisme

BARCELONA

Impulsen la renovació de l’enllumenat públic a Figueres

FIGUERES

Contenidors de rebuig buits i voreres i carrers nets a Salt

Salt

L’Ajuntament es replanteja l’Ateneu Bar de Banyoles

BANYOLES

La covid no afluixa i ajorna el pic de la sisena onada

barcelona

El pare pelegrí de Tossa fa camí per renovar el vot

tossa de mar

El ministeri desestima les més de 1.700 al·legacions contra el ramal de la MAT

santa coloma de farners

Ple d’Olot tens per la cessió gratuïta de la Providència

Olot