Infraestructures i serveis

transports

Retards a tot Rodalies per una avaria, unes obres i més robatori de cable

Gairebé totes les línies estan afectades

Matí de dissabte de retards generalitzats a tota la xarxa de Rodalies, sobretot les línies metropolitanes que travessen Barcelona. S’han ajuntat un robatori de cable, una avaria i unes obres que han complicat la circulació de trens i han generat retards a gairebé totes les línies.

Un robatori de cable a Sant Fost ha generat retards i ha mantingut aturada bona estona les línies R2 R4 R7 i R11, entre Mollet i Granollers. El robatori s’ha produït al mateix punt on divendres ja es va substraure cablejat, i que coincideix amb un punt on es va robar cable la setmana passada.

Una avaria en la senyalització ha generat retards a la R2 i les línies regionals del sud de Barcelona. Tots els trens que circulaven per Sitges, on hi ha l’avaria, han patit retards.

I finalment, l’allargament d’unes obres al túnel de Fabra i Puig de Barcelona han fet tallar les R3 R4 i R7 entre aquesta estació de Sant Andreu i Cerdanyola. De moment s’hi han habilitat autocars per fer el trajecte de manera alternativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]