Infraestructures i serveis

Els escombriaires de Salt diuen que els sotmeten a “xantatge emocional”

El comitè de vaga acusa l’Ajuntament i l’empresa FCC de “negar el conflicte”, sense negociació ni noves propostes

La vaga del treballadors del servei de recollida d’escombraries a Salt arriba avui al dotzè dia, sense que es desencalli el conflicte. En un comunicat, el comitè de vaga acusa la multinacional FCC (empresa concessionària) i l’Ajuntament de mantenir-se en “la seva única estratègia, que és xantatge emocional amb el patiment de veïns i veïnes i dels comerços locals, la confrontació barroera, l’intent de restringir drets i llibertats amb la permanent calúmnia acusant-nos d’incomplir serveis mínims, buscant que se’ns vulnerin els nostres drets fonamentals. Estem convençuts que el Departament d’Empresa i Treball no els seguirà en aquesta estratègia suïcida”, conclou el comitè de vaga.

Ahir, dimarts, l’assemblea dels treballadors en vaga ha decidit que a partir del proper dijous 6 de Gener, es limitaran “a complir estrictament els serveis mínims decretats, fent plenament responsables l’Ajuntament i FCC de l’actual situació de bloqueig”.

Des de l’inici del conflicte l’Ajuntament ha requerit precisament l’empresa diverses vegades per l’incompliment dels serveis mínims establerts, mentre el comitè de vaga assegura, per la seva banda, que estan treballant per sobre d’aquests límits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia