Infraestructures i serveis

Campanya en marxa per l’ús del català als comerços de Salt

S’informa dels requisits vigents i es facilita un servei lingüístic gratuït

L’Ajuntament de Salt, des de l’àrea de Promoció, ha començat una campanya per promoure el català entre els comerços del municipi. D’una banda, es contacta amb els establiments per recordar els requisits lingüístics que marca la llei de política lingüística, que especifica que “la senyalització i els cartells d’informació general de caràcter fix (...) han de ser redactats, almenys, en català”. En aquesta línia, des de l’ Oficina de Català de la ciutat s’ajuda els comerços a revisar i traduir al català la documentació, els fulls publicitaris o els rètols, de manera totalment gratuïta, a més de la informació disponible en línia.

“Amb aquesta campanya, més enllà de complir la normativa vigent, es vol promoure l’ús del català als comerços posant al seu abast una eina com el Servei d’Assessorament Lingüístic”, explica la regidora de Promoció de la Ciutat, Cristina Alarcón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia