Infraestructures i serveis

SERVEIS

L’aplicació ’No.flights’ guanya la dotzena Mostra d’Emprenedors de Girona

L’app està feta per vendre seients buits d’avions en el darrer moment a preus econòmics

El projecte va ser el més votat per davant de Floueri, Proasis i Evertia

L’esdeveniment està organitzat per l’Assessoria Codina i ElGiroscopi i va repartir 3.000 euros en premis

No.flights, una aplicació per vendre seients d’avions buits en el darrer moment, ha estat el projecte guanyador de la dotzena edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona, en un acte organitzat per l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital ElGiroscopi. Als premis hi han optat quatre projectes de nova creació, tots ells vinculats a les comarques gironines, i el guanyador ha competit amb Floueri (botiga online de flors seques i preservades), Proasis (alimentació amb proteïnes i probiòtics) i Evertia (jardins verticals). L’acte va tenir lloc aquest dijous al Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona i es van repartir 3.000 euros en premis. També va comptar amb dues ponències per presentar casos reals d’èxit, a càrrec d’ADDITIO (pioners en el desenvolupament d’eines digitals per a l’educació) i XRHealth (realitat augmentada aplicada a la salut).

Amb seu a Girona, No.flights és un projecte per desenvolupar una aplicació que té com a objectiu vendre vols d’última hora a un preu que pot arribar a ser fins a un 80% més barat. Proposa una manera de viatjar innovadora, responsable i sostenible a partir d’una tecnologia que maximitza els recursos i minimitza les despeses. Es compromet amb l’eficiència i la reducció de l’impacte ambiental. Comercialitza bitllets d’avió d’última hora a preus especials, proposa un menú de destins que canvia cada dia i ofereix una plataforma senzilla als seus usuaris. Segons va explicar un dels seus impulsors, Alejandro Ogando, “volem que l’experiència de navegació per l’APP sigui senzilla, intuïtiva i com un joc”. La proposta s’està acabant de desenvolupar i està previst que es posi en marxa el mes de juny del 2024.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.