Salut

Els Mossos tenen 700 agents confinats a casa i 10 donen positiu per coronavirus

Entre les policies locals hi ha 410 efectius aïllats i 14 policies infectats de Covid-19

El cap de la comissaria de Mobilitat, Joan Carles Molinero, apel·la a la responsabilitat per no fer desplaçaments innecessaris

El cap de la comissaria de Mobilitat dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha confirmat aquest dissabte que una desena d’agents del cos han donat positiu de coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19).

“Ara mateix, el cos dels Mossos té 700 efectius confinats a casa, dels quals 10 han donat positiu de coronavirus”, ha revelat aquest matí en declaracions al programa El Suplement de Catalunya Ràdio.

Molinero ha afegit que entre agents de la Guàrdia Urbana i policies locals hi ha 410 membres confinats a les seves llars, 14 dels quals també han donat positiu de la Covid-19.

Crida a la “responsabilitat”

El cap de la comissaria de Mobilitat ha explicat que aquest cap de setmana es realitzen una cinquantena de controls arreu del país amb l’objectiu d’evitar desplaçaments que no es preveuen amb l’actual reial decret d’estat d’alarma, com anar a una segona residència.

En aquest sentit, Molinero ha apel·lat a la “responsabilitat” de la ciutadania “perquè no surti de casa” durant el confinament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia