Salut

Salut confirma 16 brots actius de covid-19 amb 134 casos al Camp de Tarragona

Hi ha més de 350 contactes en seguiment

El Departament de Salut confirma 16 brots actius de Covid-19 al Camp de Tarragona amb 134 casos positius i més de 350 contactes en seguiment. El focus més important se situa als municipis de Vila-seca i Reus amb 39 casos -un dels quals hospitalitzats- i 81 contactes en seguiment, que Salut emmarca en contextos de l’àmbit familiar, laboral i d’amistats.

També n’hi ha un altre amb 24 casos i 24 contactes, originat en un àmbit familiar que s’estén a Cambrils, Móra la Nova, Salou, Tivissa, Móra d’Ebre i la Selva del Camp.

A més, destaquen els quinze positius repartits en quatre brots localitzats a Salou, el municipi del territori que presenta un major risc de rebrot i una velocitat de transmissió de la malaltia més elevada.

En concret, el primer brot de Salou és de l’àmbit familiar i consta de quatre positius i setze contactes en seguiment. El segon també té quatre casos, set contactes i té origen en un àmbit social. L’origen dl tercer, amb quatre casos i vuit contactes en seguiment, correspon a un àmbit de domicili i laboral, segons Salut. Per últim, el quart també és de l’àmbit social i consta de tres casos i deu contactes.

Pel que fa a la resta de brots actius, es manté el que afecta dotze casos i 53 contactes en seguiment amb origen en una comissaria de policia, als municipis de Reus, Mont-roig i Montblanc. A Reus hi ha un altre brot en un àmbit familiar i d’amistats amb tres casos i 25 contactes en seguiment.

El brot de Coma-ruga (El Vendrell) consta de sis casos i quinze contactes, també d’un àmbit familiar i de grup d’amics, mentre que el de Calafell és familiar i té quatre casos -un d’ells hospitalitzat- i quatre contactes.

A la Selva del Camp hi ha un brot amb nou casos i 52 contactes en seguiment d’un àmbit laboral i familiar, mentre que a Falset hi ha un focus amb tres casos i quatre contactes en seguiment sorgit de l’àmbit familiar.

Salut també manté un brot amb deu casos i 37 contactes, sorgit dels àmbits social, familiar i laboral, entre els municipis de Constantí, Tarragona, Vallmoll i Reus. I un altre entre Tarragona i la Canonja, de tipus social, amb tres casos i onze contactes.

Els més recents són un brot a Vilallonga del Camp amb tres casos i cinc contactes en seguiment, originat en un àmbit social, i un altre a Cambrils d’un àmbit laboral familiar amb tres positius i cinc contactes en seguiment.

En paral·lel, Salut ha confirmat aquest dijous 22 nous positius a la regió sanitària Camp de Tarragona i nou més a la regió sanitària Terres de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona