Salut

Salut confirma 31 brots actius de Covid-19 amb més de 200 casos al Camp de Tarragona

Hi ha prop de 600 contactes en seguiment

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts 31 brots actius de Covid-19 al Camp de Tarragona amb 207 casos positius i prop de 600 contactes en seguiment. Són cinc focus més dels que hi havia al darrer recompte, dissabte passat.

Els darrers brots confirmats són un amb tres casos i cinc contactes entre Cambrils i Vila-seca de l’àmbit laboral i familiar; un amb tres casos i deu contactes entre Tarragona i la Selva del Camp també de l’àmbit laboral i familiar; un a Reus amb tres positius i tres contactes d’un àmbit familiar social; un amb tres casos a Tarragona de l’àmbit familiar i un altre a Tarragona amb tres positius i tretze contactes en seguiment, també d’un àmbit familiar.

El focus més important es manté situat als municipis de Vila-seca i Reus amb 42 casos —un dels quals hospitalitzats— i 118 contactes en seguiment, que Salut emmarca en contextos de l’àmbit familiar, laboral i d’amistats. També segueix actiu un altre brot amb 24 casos i 24 contactes originat en un àmbit familiar que s’estén a Cambrils, Móra la Nova, Salou, Tivissa, Móra d’Ebre i la Selva del Camp.

Pel que fa a la resta de brots actius, entre Salou, Constantí i Reus hi ha un altre brot en un àmbit familiar amb quinze casos i 45 contactes en seguiment. A Reus n’hi ha un altre amb tres casos i 25 seguiments d’un àmbit familiar i d’amistats.

El brot de Coma-ruga (El Vendrell) es manté en sis casos i quinze contactes, també d’un àmbit familiar i de grup d’amics, mentre que el de Calafell és familiar i té quatre casos —un d’ells hospitalitzat— i quatre contactes.

A la Selva del Camp hi ha un brot amb deu casos i 52 contactes en seguiment d’un àmbit laboral i familiar, mentre que a Falset hi ha un focus amb tres casos i quatre contactes en seguiment sorgit de l’àmbit familiar.

Salut també manté un brot amb onze casos i 37 contactes, sorgit dels àmbits social, familiar i laboral, entre els municipis de Constantí, Tarragona, Vallmoll i Reus. I un altre entre Tarragona i la Canonja, de tipus social, amb tres casos i onze contactes.

A Salou es mantenen cinc brots actius: un amb 8 casos i 24 contactes en seguiment d’un àmbit familiar; un amb quatre casos i set contactes d’un àmbit social; un amb quatre positius i vuit contactes en seguiment originat en els àmbits d’un domicili i laboral; un quart brot amb cinc casos i catorze contactes de tipus social, i un cinquè amb quatre positius i dos contactes d’un àmbit familiar.

També continuen actius un brot a Vilallonga del Camp amb tres casos i cinc contactes en seguiment, originat en un àmbit social, i un altre a Cambrils d’un àmbit laboral familiar amb tres positius i cinc contactes en seguiment.

El Departament de Salut també informa d’un brot de l’àmbit laboral i familiar amb nou casos i 27 contactes en seguiment entre els municipis de Tarragona, Reus, Cambrils i Vila-seca. També n’hi ha un altre de similar amb quatre casos i 32 contactes entre Valls i Riudoms.

A la ciutat de Tarragona també s’hi ubiquen tres brots més. Un amb tres positius i dos contactes d’un àmbit familiar; un altre amb quatre casos i 28 contactes en seguiment dels àmbits familiar social i laboral, i un amb tres positius i deu contactes d’un àmbit familiar i laboral.

Salut també manté actiu un brot en un grup d’amics entre els Pallaresos, Tarragona i Salou amb cinc casos i 20 seguiments; un altre entre Mont-roig, Miami i Reus amb cinc casos i onze contactes d’un àmbit familiar i laboral.

També es consideren actius un brot amb tres casos —un dels quals hospitalitzats— i nou contactes en seguiment entre Reus i Amposta, d’un àmbit familiar; i un altre brot familiar amb quatre casos i sis contactes en seguiment entre Tarragona i Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona