Salut

La CE autoritza la distribució de la vacuna de Johnson & Johnson després de l’aval de l’EMA

Von der Leyen diu que el vaccí de dosi única facilita l’objectiu de vacunar el 70% de la població a finals d’estiu

La Comissió Europea ha aprovat aquest dijous l’autorització de la vacuna Janssen de Johnson & Johnson, després de l’aval de l’Agència Europea del Medicament (EMA). Es tracta de la quarta vacuna que es pot fer servir a la Unió Europea, després de la de Pfizer, la de Moderna i la d’Oxford-AstraZeneca. La presidenta de la CE, Ursula Von der Leyen, ha destacat que aquest vaccí de dosi única ajuda a fer “un pas endavant per complir amb l’objectiu de vacunar el 70% de la població adulta a finals de setembre”. En aquest sentit, l’alemanya ha remarcat que la vacuna permetrà ampliar la campanya d’immunització durant el segon trimestre del 2021. El contracte de la UE amb Janssen inclou 200 milions de vacunes i l’opció de 200 milions addicionals.

La comissària de Salut, Stella Kyriakides, ha explicat que el fet que la vacuna s’administri amb només una dosi permetrà “marcar la diferència en la velocitat” de la vacunació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia