Salut

“Seria una catàstrofe dur la Covid a l’espai”

L’astronauta francès de l’Agència Espacial Europea Thomas Pesquet, que dijous viatjarà a l’Estació Espacial Internacional, prepara totes les mesures de seguretat perquè opina que “seria una catàstrofe dur la Covid a l’espai”, ja que caldria retornar a la Terra tothom qui treballa en aquella plataforma.

Repunten els ingressos però baixa la transmissió

El nombre de pacients ingressats als hospitals va repuntar durant el cap de setmana, tot i que la velocitat de transmissió del virus i el risc de rebrot es van reduir ahir per tercer dia consecutiu. El nombre d’hospitalitzats era ahir de 1.717, 38 més que el dia anterior, dels quals 506 eren a l’UCI, onze més que el dia anterior, una xifra encara alta de pacients greus que no es donava des del 6 de març. No obstant això, la velocitat de propagació del virus (Rt) continua baixant des de divendres, i s’ha situat en 1,19, 13 centèsimes menys, així com el risc de rebrot, ara situat en els 311, encara lluny del 100 aconsellable.

Ximo Puig rep l’AstraZeneca a València

El president del País Valencià, Ximo Puig, va ser vacunat ahir al centre habilitat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Va rebre la primera dosi d’AstraZeneca d’acord amb les citacions per als nascuts l’any 1959. Puig va agrair la tasca dels professionals sanitaris valencians i de tot l’Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.