Salut

L’Hospital de Blanes restringeix les visites

Hi limiten l’accés als visitants després que dos pacients no-Covid han donat positiu

L’Hospital de Blanes ha restringit l’entrada de visites al centre després que hagin donat positiu dos pacients no-Covid que hi havia hospitalitzats. Segons una nota feta pública ahir, el centre va procedir a cribar la resta de pacients hospitalitzats a la planta i també els professionals que hi treballen. Les dues persones afectades van ser traslladades a la quarta planta del centre, que des de l’inici de la pandèmia es destina a tractar els pacients amb coronavirus. A la resta de plantes de l’hospital es manté, per ara, el règim de visites de 13 h a 14 h, amb un sol acompanyant, preferiblement que tingui la pauta completa de vacunació.

A Girona, una en vermell

Pel que fa a la situació als centres residencials de la demarcació de Girona, ahir hi havia un centre en vermell on s’han detectat diversos casos i 108 on, ara mateix, no n’hi cap de positiu per Covid. Pel que fa a tot Catalunya, entre les persones residents hi ha 356 casos confirmats (0,6% del total), dels quals 256 viuen en residències geriàtriques, 65, en centres de discapacitats i tres en centres de salut mental.

Pel que fa als professionals, els darrers catorze dies s’han detectat 449 positius de coronavirus –1% de la plantilla–. La gran majoria de persones afectades per Covid són asimptomàtiques o tenen símptomes lleus de coronavirus. Tot i això, hi ha 28 residents ingressats en hospitals i vuit treballadors que també ho estan. En la darrera setmana hi ha hagut 21 hospitalitzacions i cap defunció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia