Salut

Nova unitat de medicina nuclear

El grup Cetir incorpora diagnòstic per la imatge a la nova Clínica Girona

El grup biomèdic Cetir Ascires, pioner a l’Estat espanyol tant en diagnòstic per la imatge com en medicina nuclear, ha iniciat la seva activitat a la nova Clínica Girona, que es va posar en marxa aquesta setmana, amb les noves unitats de radiofarmàcia i teràpia metabòlica.

La nova unitat de medicina nuclear disposa de les tecnologies SPECT/TC i PET/TC. Són equips que incorporen eines potents de diagnòstic per la imatge, com són la tomografia d’emissió de positrons (PET), la tomogammagrafia (SPECT) i la tomografia computada (TC). Segons destaca la doctora Sara Guirao, del servei de medicina nuclear de Cetir-Clínica Girona, permeten “millorar la capacitat de detecció i localització de la malaltia, fet que les converteix en equips avançats de màxima precisió diagnòstica”.

El nou servei de medicina nuclear disposa, a més, d’una nova unitat de radiofarmàcia, amb producció autònoma de radiofàrmacs, així com d’una unitat de teràpia metabòlica ambulatòria, que ofereix les garanties requerides per aplicar tractaments d’última generació com ara la radioembolització i la teràpia amb radiolligands.

El 2020 Cetir Ascires va portar a la regió sanitària de Girona el primer PET/TC, una tecnologia que permet determinar, de manera precisa, l’abast de malalties oncològiques, però també neurodegeneratives, processos inflamatoris i determinades patologies cardíaques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia