Salut

Netflix estrena un documental sobre la gestió de la pandèmia d'Alba Vergés

El rodatge no va ser en secret, però sí discret, obligat per les circumstàncies dramàtiques, però l’estrena ha estat per sorpresa. Parlem del documental Broken Health, que la plataforma Netflix acaba d’obrir al públic. El documental fa un seguiment de l’aleshores consellera de Salut del Govern de la Generalitat, Alba Vergés, durant l’any 2020, el moment més complicat de la pandèmia i la gestió política i social que se’n va fer, per part d’ella i del seu equip.

Els directors del documental, que és curt, té una durada de 68 minuts, són la barcelonina Eva Niñerola i Nick Bolger. Netflix, tot i que acostuma a anunciar les estrenes, en aquesta ocasió l’ha estrenat a tot el món sense fer-ne difusió.

El film ha estat produït per Icon International, del qual Bolger n’és cofundador, i que també ha produït el documental One Strange Rock, per a National Geographic, el programa de la BBC Top Gear i videoclips de Stay Homas i Shakira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia