104 persones van participar en la marató de donació de sang a Sant Feliu de Codines

Un total de 104 persones (93 donacions i 11 oferiments) van participar a la donació de sang, en forma de Marató, que va tenir lloc al Centre Cívic de Sant Feliu de Codines, dissabte 13 de juny.

La Marató de sang és un acte social i col·lectiu organitzat pel Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l'Ajuntament i l'Associació de donants de sang del Vallès Oriental.

Aquest acte, que es va fer ininterrompudament de 10 a 22h, va comptar amb la col·laboració de desenes de persones i entitats locals que van ser les protagonistes de diverses actuacions: sevillanes, concurs de cant, actuacions musicals, ballada de gegants, de country, entre d'altres. A la Marató també es va habilitar un espai pels nens i nenes (unes atraccions cedides per la Diputació).

Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir que tots tinguem sang quan es necessiti per a intervencions quirúrgiques, per a tractaments oncològics, per a trasplantaments i en cas d'accidents greus.

El Banc de Sang i Teixits valora positivament la jornada però emplaça «a tots els pares i mares a transmetre als seus fills la importància i necessitat de donar sang com a acte natural, positiu i solidari». L'Ajuntament i el Banc de Sang i Teixits agraeix a tots els santfeliuencs solidaris la seva acció i el seu interès, sobretot als nous donants que es van sumar a la Marató.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona