Salut

Bocairent programa sis xerrades per al “Novembre saludable”

La iniciativa compta amb la participació d'un ventall de professionals de diversos àmbits

“Per què vacunem els nostres fills?” va ser la xerrada que el dilluns 2 de noviembre va obrir un cicle dedicat a la salut promogut per l'Àrea Sociosanitària de l'Ajuntament de Bocairent. El programa compta amb altres cinc cites fins el dia 19 repartides entre dilluns i dijous tenint la sala Joan de Joanes com a marc.

El pediatra del centre de salut local, Jaume Granchel Climent, va ser l'encarregat d'analitzar un tema candent dels últims mesos, mentre que una altra professional del mateix servei, la comare Mercedes Roselló Rendón, parlarà dijous pròxim sobre “La incontinència urinària en la dona”.

El “Novembre saludable” comptarà també amb la col·laboració de les professionals del centre de dia de l'Associació de familiars i de malalts d'Alzheimer de Bocairent (AFAB), així, la neuropsicòloga Maite Insa Moyá, la fisioterapeuta Laura Margarita Lizandra, la tècnica d'animació sociocultural Isabel Jara Sempere i la infermera Alba Vañó Sanchis tractaran al voltant de les “Intervencions no farmacològiques en demències”.

Posteriorment, el dia 12 estarà dedicat a l'alcoholisme amb la participació de la psicòloga clínica Sandra Gisbert i del doctor Francisco Pascual, a més de membres del Grup d'alcohòlics rehabilitats d'Alcoi (GARA).

Finalment, la darrera setmana del “Novembre saludable” abastarà el tema “Salut i malaltia” de la mà de la metgessa Ana Puertas Cabot i “La salut integral” amb el mestre d'educació física Vicent Sampedro Belda.

D'aquesta forma, conclourà una proposta que pretén «aportar pautes per adoptar conductes diàries cada vegada més saludables», segons Begoña Perigüell, regidora de l'Àrea Sociosanitària, qui també ha destacat la diversitat de perfils dels ponents, el que permetrà comptar amb un conjunt de línies d'actuació que milloren la qualitat de vida del dia a dia dels bocairentins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

urbanisme

Adjudicada la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet
infraestructures

L’Estat promet una inversió de 260 milions a l’Eix Pirinenc

LLEIDA
PORTBOU

L’Ajuntament comença els tràmits per licitar el nou servei de l’aigua

PORTBOU
medi ambient

Prova a Mollerussa per detectar electrònicament males olors

MOLLERUSSA