Denuncien als Mossos presumptes males pràctiques a la llar d'infants de Sant Gregori

Els Mossos d'Esquadra han rebut una denúncia en què es posen de manifest presumptes males pràctiques a la llar d'infants municipal Els Escarlets de Sant Gregori. La denúncia ja ha estat tramesa al jutjat d'instrucció número 4 de Girona. L'alcalde, Jordi Noguer, va reconèixer ahir que tenia coneixement de la presentació de la denúncia, però va afirmar que no sap ni qui l'ha presentat ni què es denuncia. Es va limitar a dir que «l'Ajuntament arribarà fins al final de l'assumpte» i que fa alguns dies que s'estava treballant en aquesta qüestió. Va insistir que hi ha un contacte directe amb els pares i la direcció del centre, i va negar categòricament que es tracti d'un assumpte de maltractaments físics o de component sexual. Noguer va voler enviar un missatge de tranquil·litat als pares. Segons ha pogut saber aquest diari, l'origen del conflicte seria de caràcter intern entre les educadores, en desavinences en la manera de treballar. Es tractaria d'aspectes com ara un tracte agressiu, de crits o fer menjar massa de pressa els nens. La situació ha generat malestar al municipi i hi ha hagut pares que s'han adreçat al centre i a l'Ajuntament per preguntar quina és la situació.

Seguir amb normalitat

Tot i la presentació de la denúncia, la llar Els Escarlets continuarà oberta amb normalitat, segons va confirmar l'alcalde, i de moment no es preveu prendre cap mesura extraordinària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella