Educació

La Caixa, amb els estudiants de la UdG

La Universitat de Girona (UdG), CaixaBank i la Fundació La Caixa han formalitzat un acord per continuar contribuint al desenvolupament del programa d’ajuts per a estudiants de la institució universitària.

CaixaBank hi aportarà 30.000 euros, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació La Caixa, que, en el marc dels valors fundacionals de la institució, contribuirà al programa d’ajuts de la UdG en l’àmbit dels ajuts d’emergència. En aquesta renovació de l’acord, l’entitat dobla l’aportació del 2019.

Des de l’any 2015, la UdG convoca, per als estudiants, els anomenats ajuts d’emergència amb l’objectiu de contribuir d’alguna manera a pal·liar els efectes devastadors de la crisi econòmica i, especialment, en la situació provocada per la COVID19.Els estudiants de la UdG amb dificultats econòmiques poden sol·licitar diverses beques com ara la Beca de caràcter General del Ministeri d’Educació i Formació Professional, la Beca Equitat (AGAUR) i les noves Beques Salari de la UdG. Totes aquestes beques i ajuts contribueixen a millorar algunes situacions difícils, però no totes. Per això, la UdG manté una política d’ajuts per a estudiants que es trobin en una situació de greus dificultats econòmiques sobrevingudes i que no hagin pogut gaudir d’altres ajuts.La dotació pressupostària d’aquesta convocatòria és de 45.000 € anuals, 30.000 dels quals són aportats per CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, en virtut d’aquest conveni. L’ajut pot cobrir una part del preu de la matrícula o bé el desplaçament dels estudiants. En el cas de la matrícula, l’ajut pot cobrir fins a 2.000 euros; en el cas del desplaçament, fins a 800 euros. Des de 2015, un total de 74 estudiants s’han beneficiat d’aquest programa d’ajuts.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Més de 4.500 alumnes confinats a la demarcació a la meitat del curs Covid

girona

Més de 3.000 ingressats i amb la soca britànica ja circulant

Barcelona

Una programació estable de cinema s’afegeix a l’oferta cultural de Banyoles

BANYOLES

Els EUA compensaran l’era Trump reforçant l’agenda climàtica internacional

Brussel·les

Demanen que s’arxivi la causa contra Ferrusola

Barcelona
RIBES DE FRESER

Davallada del 40% en el nombre de turistes

Roses

Uns 80 infants als tallers d’estudi de suport escolar

Govern i cambres signen un conveni per 4 anys

barcelona
societat

Genís Roca, de la Federació Llull, nou president de la Fundació puntCat