Educació

tiana

Educació autoritza ampliar la llar d'infants

El Departament d'Educació de la Generalitat ha donat llum verd a l'ampliació de la llar d'infants municipal de Tiana, El Més Petit de Tots. D'aquesta manera, la Generalitat ha autoritzat l'adequació d'una part del nou centre cívic –que s'ubicarà a l'antic escorxador i que ara s'està reformant– perquè tingui 34 places noves d'escola bressol de 0 a 3 anys el curs que ve. Així, es passarà de les 85 places actuals a 119. Les noves instal·lacions escolars a l'antic escorxador constaran de dues aules, un despatx, un magatzem, una cuina office i un pati.

Per la seva banda, la regidora d'Educació de Tiana, Maria Antònia Fort (Gent), va apuntar que “la creació d'escoles bressol és una competència de la Generalitat que, de moment, no garanteix una plaça per a tota la població de 0-3 anys de Tiana”.

En aquest sentit, la regidora va afegir-hi que estan a l'espera que la Generalitat torni a obrir convocatòria per crear més places d'escola bressol pública perquè Tiana pugui presentar les seves demandes. Aquest curs escolar 50 famílies de Tiana no han pogut matricular els seus fills a la llar d'infants pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.