L'Ajuntament de Canovelles fa un reconeixement a les empreses col·laboradores amb el projecte «L'empresa educa»

L'alcalde de Canovelles, Josep Orive; la regidora d'educació, M. Lluïsa Prat; i la directora de l'IES Bellulla van rebre ahir a la sala de plens de l'Ajuntament de Canovelles als responsables de les empreses que han participat durant el curs 2008/09 en el projecte L'empresa Educa que han impulsat conjuntament l'Ajuntament de Canovelles, el Departament d'Educació de la Generalitat i l'IES Bellulla, per tal d'agrair la seva participació en el projecte.

L'empresa Educa s'ha adreçat als alumnes de 4t curs de la ESO amb la finalitat d'atendre els diferents ritmes d'aprenentatge d'aquests per tal d'apropar-los al món laboral, fent possible l'augment de la seva autoestima i posant de relleu la importància del treball en xarxa en l'educació. Així, aquest projecte ha tingut la voluntat, i la continuarà tenint en el curs vinent, d'apropar el món laboral i, sobretot, de fer que els alumnes aconsegueixin la motivació necessària per aconseguir l'acreditació en Secundària Obligatòria.

Els tres mesos d'estada a les empreses que han participat en el programa els ha permès als 9 alumnes participants, finalment, aprendre les competències bàsiques per a treballar a qualsevol feina: mostrar sentit de la responsabilitat, adquirir els hàbits de puntualitat i respecte, i mostrar interès per la feina.

Les empreses que han participat en aquest nou projecte i que, per això, van rebre ahir de mans de l'alcalde un diploma en reconeixement a l'esforç i implicació en aquest nou projecte, van ser: Summicar S.L.Ferreteria, Pideca. Pintura i Decoració Canovelles, Escaler S.A.Accesorios para corseteria i baño, Alceus Arts Gràfiques, Petronas Lubricans Spain S.L.U, Montser Guiu Perruqueria Unisex, Hersa Drogueria i Perfumeria, Centro Gerontológico María Auxiliadora, Kem Quality, S.L., i Escola Bressol Sant Jordi.

La majoria d'empresaris van assegurar estar molt contents de la feina que havien fet els alumnes a les seves empreses. «La noia que va treballar amb nosaltres estava molt implicada en la feina, era puntual i donava molt bé de menjar als avis. Ara té molt clar que vol estudiar per ser infermera», va explicar la responsable del Centro Gerontológico María Auxiliadora. La directora de l'Institut Bellulla va afegir que «són alumnes desmotivats i nosaltres el que intentem és que es motivin. Crec que hem aconseguit els reptes proposats gràcies a les empreses participants que ho han fet possible. Ens agradaria, això sí, que hi participessin més empreses per tal d'adequar cada vegada més el perfil de l'alumnat a la feina que desenvoluparà durant el projecte».

L'Empresa educa es troba inclòs en el Pla Municipal de Transició Escola Treball que impulsa l'Ajuntament de Canovelles i que ofereix un acompanyament personalitzat en el camí de l'orientació formativa i la incorporació al món del treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA