Educació

Es demana a Xirivella que es facen públiques les retallades de professorat

La regidora d'educació assegura que tot l'alumnat està escolaritzat

El PP es va negar, en el ple celebrat el passat 26 de setembre, a valorar la incidència de les retallades en els centres docents de Xirivella. En tres ocasions preguntà el portaveu de Compromís per Xirivella, Ricard Barberà, sobre les conseqüències de les retallades en el professorat de Xirivella, incloent-hi especialitats i professorat de suport i el màxim que va aconseguir és que la regidora d'Educació manifestara que “tots els alumnes han tingut professor”.

Vista la resposta tan poc satisfactòria de la regidora, Compromís va presentar divendres una petició formal d'aquesta informació per registre d'entrada, on es demana nombre de professors en tots els centres educatius classificats per especialitat i durant els tres últims anys acadèmics.

Administració electrònica

Compromís ha demanat a l'equip de govern que en les pròximes fases de la implantació de l'administració electrònica es done prioritat a les gestions realitzades pel veïnat de Xirivella i a la necessitat de vincular l'administració electrònica a majors quotes de transparència i participació ciutadana.

La Mostreta

Al marge de declaracions més o menys propagandístiques com la de festa d'interés turístic per a la Mostra Internacional de Pallassos, Compromís ha demanat a l'equip de govern que explote el poder de la Mostra Internacional de pallassos com “un element de modernitat que se suma a altres valors culturals i tradicions de Xirivella”, justament en l'edició en què la mostra Internacional de Pallassos fa vint anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó
tradicions

Les titelles prenen Lleida tot el cap de setmana

LLEIDA
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca