Les guarderies de Calp aprenen a fer massatges als nadons

El curs ha estat impartit per una fisioterapeuta diplomada en aquestes tècniques i l'han aprofitat una vintena de persones

Vint treballadores de les guarderies municipals de Calp, han finalitzat en aquests dies, un curs de massatges per a nounats que les permetrà relaxar els infants i deslliurar-los de xicotetes malalties relacionades amb l'enfit o la digestió pesada. Aquest curs, totalment gratuït, ha estat organitzat i finançat pel sindicat UGT i ha estat el primer que l'organització sindicat ha programat per al municipi i per als empleats públics.

El curs, al qual han assistit les directores de les dues guarderies municipals, Anna Vives i Àngels Sandoval, s'ha oferit en dos torns d'una desena d'alumnes durant tres dies i amb una dotzena d'hores de durada en total, ha estat impartit per la fisioterapeuta del Centre Cívic de Calp, Conxa Orozco, especialista en aquesta mena de tècniques.

L'oferta formativa facilitada per la central sindical esmentada, ha estat realitzada com a resposta a la demanda de les diplomades infantils i ha estat impartit al seus propis centres de treball, a fi d'evitar desplaçaments a altres localitats i per tal de donar la màxima facilitat d'assistència i participació a les treballadores interessades.

L'acte d'entrega de diplomes acreditatius d'aprofitament del curs, ha estat celebrat recentment a la Casa de la Cultura de Calp i comptà amb la presència del professorat, la responsable de l'àrea de formació de la UGT i la delegada sindical d'aquesta central de treballadors i treballadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.