Educació

educació

Experts en educació emprenedora, a Caldes

Experts de referència en educació en l'àmbit mundial i representants de centres educatius de l'Estat espanyol participen avui i demà en les II Jornades d'Educació Emprenedora, que se celebren a Caldes de Malavella. Les jornades estan organitzades per la Fundació Príncep de Girona amb el suport de la Fundació Trilema.

Aquestes jornades serviran per fer balanç del projecte Com educar el talent emprenedor, que s'ha desenvolupat el darrer any en una iniciativa pionera en l'àmbit espanyol per definir un nou model d'educació basat en l'emprenedoria. En aquest projecte, hi han participat 80 centres de tot l'Estat de sis ciutats, entre les quals, Girona. La coordinadora del projecte, Carmen Pellicer, va assegurar ahir que, si el Ministeri d'Educació els donés permís i suport, “en un termini de tres anys l'Estat espanyol podria disposar d'un dels millors sistemes educatius del món”. I en aquest sentit va indicar que el canvi de model educatiu no és una qüestió de més recursos, sinó sobretot de la implicació de tot el professorat, començant pels mateixos equips directius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia