Les escoles matineres de Calp obrin el curs per permetre la conciliació laboral i familiar

Des de principis d'octubre s'han obert els projectes de la Regidoria d'Educació encarats a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar. Un projecte que fa dos exercicis que està en pràctica i que permet que els més joves puguen anar a les escoles matineres obertes a tots els centres educatius de la vila a partir de les 7.30 hores.

Al càrrec de les activitats primeres de la jornada, hi ha diverses monitores que porten a cap activitats d'acollida i recreatives, i ofereixen un desdejuni saludable abans d'entrar a classe cada matí. El servei costa a les famílies uns 35 euros mensuals i hi pot accedir l'alumnat durant tot el curs acadèmic.

Aquesta iniciativa es posa en pràctica a fi d'ajudar de manera pràctica i efectiva les famílies a acomodar els horaris laborals amb els lectius. Les escoles matineres de Calp s'emmarquen dins del pla Concilia i brinden la possibilitat d'anar a les escoles a les nou del matí i deixar els xiquets i xiquetes amb temps suficient d'antelació.

Si bé durant els primers dies de classe l'afluència no ha estat massiva, un total d'una vintena d'alumnes fa ús d'aquest servei, a partir del pont del Nou d'Octubre s'espera que s'incremente el nombre d'alumnes matriculats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.