Societat

Jotri presenta una línia de plats envasats

Els ha elaborat a partir de receptes de cuina tradicional catalana

Cuinats Jotri va presentar ahir una nova línia de plats envasats amb atmosfera modificada per menjar a casa de cuina tradicional catalana actualitzada amb producte cent per cent natural i respectant la recepta original. De moment han sortit al mercat dos plats: el cim i tomba i la poma de farciment, però al novembre, amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, es presentaran dos plats més: la porrada i els fesols amb botifarra de perol. Aquests plats es poden trobar a les carnisseries i a les botigues especialitzades.

El projecte pretén actualitzar una desena de receptes de plats de la cuina tradicional catalana i reivindicar així “la cuina del territori”.

El cim i tomba és fet a partir d’ingredients de proximitat com són la rajada, les patates, l’all i les ametlles, que converteixen la recepta en un dels platillos més representatius de la cuina de Tossa de Mar. I la poma de farciment és elaborada a partir de poma de l’Empordà, carn, melindros i torró, que s’integren per recuperar aquesta relíquia de la cuina medieval més empordanesa. La presentació va anar a càrrec de Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri, i Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom que col·labora en el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

medi ambient

Reus intensifica les sancions per no llançar bé les escombraries

REUS
meteorologia

Un centenar d’avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona
societat

Reus torna a homenatjar la rosa, el símbol de la ciutat

REUS
medi ambient

Identificats els autors de nou abocaments a Lleida

LLEIDA
mobilitat

Tarragona torna a canviar la regulació de l’aparcament a Joan XXIII

Tarragona