Societat

Monreal, nou president de la FAV de Girona

Venç Castanyer, en el càrrec des del 2008, per 8 vots a 4 dels ens veïnals membres

Romà Monreal, vicepresident fins ara de la Federació d’Associacions de Veïns (FAV) de Girona, va ser elegit ahir com a nou president de l’entitat. Monreal va guanyar en les eleccions que es van fer ahir a la tarda al centre cívic del Barri Vell el president de la FAV des del 2008, Josep Maria Castanyer. En concret, la candidatura encapçalada per Monreal (que és president de l’associació de veïns de Palau-sacosta) va obtenir 8 vots i la de Castanyer (president de l’associació de veïns de Pont Major), 4. Hi va haver un vot en blanc. La nova junta de Monreal inclourà Dolors Estañol (Montilivi) com a secretària i José Carlos Ruiz (Vila-roja) com a tresorer.

En les eleccions d’ahir tenien dret a vot només 15 associacions de veïns de la trentena llarga que hi ha a Girona. Són els membres de la FAV que estan al corrent de la quota: Barri Vell, Can Gibert, Carme-Vista Alegre, Devesa-Güell, Domeny, Eixample, Montilivi, Sant Narcís, Sant Narcís Sud, Sant Ponç, Palau-sacosta, les Pedreres, Pont Major, Torre Gironella i Vila-roja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.