Societat

Creu Roja demana joguines per a nens de 8 a 14 anys

L’organització diu que els falta aconseguir un 20% de les 6.000 que es necessiten per arribar a 3.000 infants

A deu dies del tancament de la campanya, Creu Roja Joventut ha indicat que falten un 20% de les joguines que necessita per assolir el seu objectiu. Aquesta organització s’ha proposat repartir 6.000 joguines entre 3.000 infants en situació de vulnerabilitat.En aquests moments, manquen joguines per als infants del tram més alt d’edat, entre els 8 i els 14 anys. La campanya de recollida de joguines es tancarà el 3 de gener. La campanya té com a lema Els seus drets, en joc i s’emmarca en el projecte La joguina educativa, que la Creu Roja Joventut desenvolupa durant l’any. Es demana que les joguines sigui noves (per equitat i no discriminació), que no siguin bèl·liques ni sexistes i sí educatives i mediambientalment sostenibles.

Fins que acabi la campanya, es pot seguir donant joguines a les seus que la Creu Roja té distribuïdes arreu de les comarques gironines i als punts de recollida i esdeveniments organitzats amb aquest objectiu que apareixen a la pàgina web de La joguina educativa . També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació a través del número de compte ES03 2100 0002 5802 0170 8014. Aquesta campanya es desenvolupa amb l’ajut de 120 voluntaris de 15 assemblees gironines de la Creu Roja.

L’organització destaca que aquesta iniciativa va molt més enllà de la distribució de joguines i que l’objectiu és promoure el joc com a eina educativa i transmissora de valors.

LES XIFRES

1.200
joguines
encara falten per completar la campanya, que vol arribar a 6.000 infants en situació vulnerable.
0,7
per cent
del pressupost anual és el que destinarà l’Associació Turística d’Apartaments a la campanya.

Col·laboració de l’ATA

Narcís nonó

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) col·labora per primer cop amb la recollida de joguines de Creu Roja Joventut. L’associació posa a disposició la seva seu a Girona com a punt de recollida i destinarà el 0,7% del pressupost anual a la campanya. Hi participen recollint joguines a les seves instal·lacions: Immo Cala Marquesa, de Begur i Calella de Palafrugell, K3homes, de l’Escala, Immobiliaria Comangau, de Begur, Ceigrup Torrent (Torroella de Montgrí, Pals i l’Estartit), i Vacances Costa Brava, de l’Escala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva