Societat

A Santa Coloma, serveis socials i voluntaris a dojo

Fan mascaretes i han servit 270 cistelles d’aliments en els darrers quinze dies

La pandèmia de la Covid-19 també ha derivat en una actuació coordinada entre el voluntariat, entitats i els Serveis Socials del consistori a Santa Coloma de Farners. L’acció de la borsa de voluntaris ha quedat limitada pel risc de contagi però, tot i així, s’han pogut dedicar a confeccionar mascaretes des dels domicilis i dues persones s’han centrat a preparar les cistelles que serveixen al Centre de Distribució d’Aliments, 270 que s’han repartit en la darrera quinzena entre famílies de la població en situació de vulnerabilitat econòmica.

Entre Ajuntament, institucions, associacions i empreses s’intenta arribar al conjunt de la ciutadania. Com a mínim es truca a totes les persones que hi ha en atenció telefònica cada dos dies, es presta servei telemàtic a tothom qui ho necessita i es manté contacte directe amb la policia local per identificar i atendre noves situacions que requereixin l’actuació dels serveis públics.També es treballa estretament amb les tres residències de gent gran que hi ha al municipi: Sant Salvador d’Horta, Ca l’Oller i Can Moner.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia