Societat

Apujant l’aposta digital

Elpuntavui.cat estrena nova aplicació per a mòbils i tauletes que facilita l’accés a totes les publicacions des d’una mateixa plana i també a l’edició en paper

En aquesta app l’usuari queda registrat, no cal presentar-se cada vegada que s’hi entra

Elpuntavui.cat ha potenciat l’accés a les seves informacions, tant en paper com en suport digital, a partir de l’estrena de la nova aplicació per a telèfons mòbils i tauletes. Actualment, bona part dels usuaris digitals, aproximadament el seixanta per cent, utilitzen els mòbils i les tauletes per a la lectura de les notícies, mentre que el quaranta per cent restant ho fa a través de l’ordinador. Per a tots ells ha entrat en servei la nova app, que actualitza i millora l’anterior.

Quan un lector hi accedeix es troba en primer terme la portada del dia de l’edició en paper. Si el que vol és llegir-lo en format PDF, només cal que hi faci un clic. Si, en canvi, vol navegar pels continguts digitals, a la part inferior posem a la seva disposició un ampli menú.

Un clic, cinc botons

Amb un simple clic al primer botó tenim accés directe a la portada digital; el segon botó ens porta a les notícies d’última hora, actualitzades minut a minut; tot seguit, un tercer botó ens dona accés a l’edició de Girona, la primera i més veterana de totes les d’El Punt abans de la seva fusió amb l’Avui; en quart lloc, tenim un altre botó per obtenir la informació per municipis; i finalment podem entrar a la secció de serveis, amb la previsió del temps, les efemèrides, el joc, els entreteniments, la programació televisiva i la cartellera cinematogràfica, a més de poder-hi fer una repassada a fons de l’oferta d’oci i de les notes necrològiques.

La nova aplicació que acabem d’estrenar ha estat pensada per facilitar el camí als usuaris amb rapidesa i funcionalitat, també per potenciar l’ús de noves formes de llegir. D’aquesta manera, permet ampliar les imatges i llegir-les a la manera tradicional. Alhora afegeix la possibilitat de clicar sobre les notícies al PDF i accedir a la mateixa notícia al web en format HTML.

Sense entrebancs

L’avantatge d’utilitzar l’app és que l’usuari queda guardat i no cal recordar-lo cada vegada, així es pot gaudir dels continguts sense la reiteració de les contrasenyes. En aquest sentit, es minimitzen al màxim els entrebancs en l’accés amb una oferta que a més iguala les funcionalitats i el disseny d’Android i Apple iOS. Un altre aspecte destacat d’aquestes novetats és que queden unificades les aplicacions, o sigui que ara tindrem una sola app per a totes les edicions i la seva memòria ens recordarà l’última publicació oberta cada vegada que s’obri.

També tots els continguts de LRP i l’Econòmic

A més de portar-nos cap a les informacions i cap els serveis, la nova aplicació d’El Punt Avui ens permet accedir en format Pdf a d’altres productes periodístics. L’Esportiu i tota la seva informació de les competicions en totes les disciplines; el setmanari l’Econòmic, amb tot l’anàlisi especialitzat a l’entorn del món de l’empresa, l’evolució dels sectors productius i els indicadors del creixement del país; el Catalunya Today, una finestra al coneixement de l’idioma anglès; i el setmanari LRP, amb l’opinió, els reportatges i els suggeriments sobre la societat, la política i la cultura catalanes. En tots aquests productes l’aplicació digital ens permetrà accedir als continguts. Pel que fa als setmanaris, podem repassar els números que ja han estat publicats i recuperar els dossier, les entrevistes o els articles que vulguem.

Una nova i més participativa forma de llegir

La immediatesa informativa, una de les grans aportacions del suport digital, es tradueix també en les possibilitats de participació dels nostres lectors i lectores a l’hora de fer-nos arribar els seus comentaris. Des del primer moment, Elpuntavui.cat ha potenciat aquesta línia de participació, sense oblidar que alhora hem estat pioners establint filtres contra l’anonimat. Als comentaris i les reflexions que es poden adjuntar a les informacions o als articles d’opinió, s’hi afegeixen també altres canals de participació a través dels comptes del diari a Twitter, Instagram i Facebook. El compte oficial de Twitter, per exemple, té actualment 256.000 seguidors, que s’afegeixen als 780.000 usuaris únics del nostre diari digital, d’acord amb la certificació de l ’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

mobilitat

Tarragona torna a canviar la regulació de l’aparcament a Joan XXIII

Tarragona
MEMÒRIA

ERC urgeix a restituir el faristol malmès de ‘la casa dels horrors’

barcelona
salut

Detecten un centenar de càncers de còlon i recte en deu anys

palamós

Reobren parcialment les dutxes dels equipaments esportius municipals

Gavà
educació

Denuncien més agressions verbals i físiques a docents als centres de Sant Adrià de Besòs

SANT ADRIÀ DEL BESÒS

Diversos municipis del Gironès i la Selva superen els 50 litres de pluja

girona
judicial

Condemnats quatre mossos per detenir il·legalment, vexar i agredir un jove pel toc de queda

BARCELONA

La Generalitat adjudica les obres de construcció del tercer CAP

Castelldefels
VIDRERES

Comencen les obres de millora de la seguretat viària a la C-63

VIDRERES