Educació

Premis per alumnes de cicles formatius d’Olot

Projectes d’estudiants de l’Institut La Garrotxa han estat guardonats amb els premis Impuls FP

Dos projectes d’alumnes de cicles formatius de l’institut la Garrotxa, d’Olot, han estat guardonats als premis Impuls FP. El primer premi de la categoria d’Innovació ha estat per a Mariama Trawally i Hussam Chaoui del Cicle d’Elaboració de Productes Alimentaris, amb el treball El fajol i les farinetes de fajol. Aquest projecte d’innovació -han explicat al centre d’ensenyament- persegueix donar més usos gastronòmics i culinaris a un pseudocereal tan arrelat a l’agricultura i a la cuina de la Garrotxa. En el treball es mostra el desenvolupament de dues varietats de torró amb farinetes de fajol, xocolata i fruits secs.

En la categoria d’Emprenedoria de grau mitjà, l’alumne del cicle de producció Agropecuària Pol Feliu Parals, d’ Ullastret, va obtingut un accèssit pel projecte Recuits Nuri. El treball es basa en la creació d’una explotació ramadera de 400 cabres murciano-granadines en règim semi extensiu per la producció de llet. La llet de les cabres es transformarà en formatges i altres derivats lactis a l’obrador familiar. Una part dels recuits es destinarà a elaborar xuixos d’autor en una famosa pastisseria de Torroella de Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona

L’Ajuntament fomentarà la salut i la mobilitat sostenible a la Sea Otter

GIRONA

Reparen el passadís i el vestíbul d’entrada de l’Escola Montjuïc

GIRONA