Societat

Tres detinguts per agredir un menor per la seva orientació sexual

El noi va denunciar els fets després d’haver rebut insults a través de les xarxes

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir el dia 23 de maig un noi de 18 anys i dos menors d’edat com a presumptes autors dels delictes de lesions i insults contra un menor per la seva orientació sexual. Segons recull EFE, la policia catalana, les detencions es van produir després que el menor denunciés que estava sent víctima d’un delicte d’odi per la seva orientació sexual en rebre nombrosos insults a través de les xarxes socials i que en dues ocasions havia patit agressions físiques.

Els Mossos d’Esquadra assenyalen que les dades demostren que cada cop es denuncien més casos d’aquest tipus i si el 2019 els fets coneguts i denunciats van ser de 119, el 2020 van arribar a 143, el 2021 van augmentar a 215 i el 2022 van continuar augmentant fins a 258 casos coneguts. Entre el gener i el març d’aquest any, els fets denunciats són de 71, segons la informació policial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia