Societat

olot

Tastets de productes del territori a la plaça mercat

Slow Food Garrotxa, la Plaça Mercat d'Olot i Cuina Volcànica han organitzat per aquest mes de setembre i per l'octubre una sèrie de tastets de productes del territori. Entre altres productes, s'hi podran tastar de la mà del dinamitzador gastronòmic Pep Nogué fesols de Santa Pau, les cerveses de fajol i de farro de Batet de la Serra i de la Vall de Bianya, embotits de la terra i, per citar només un altre exemple, bolets garrotxins. Aquesta activitat, que es farà a l'Espai Tast de la plaça mercat de la capital garrotxina, s'emmarca en la voluntat dels placers de difondre una cultura gastronòmica saludable, relacionada amb les estacions i estretament lligada a les produccions alimentàries típiques de la comarca de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes