Un elefant que porta cua

L'escola de Cadaqués ha decidit no tornar a anar al zoo de Barcelona

L'elefanta Susi, del zoo de Barcelona, està deprimida. I ho està des que el febrer de l'any passat va morir la seva única companya, l'Alícia. Diverses ONG han engegat una campanya per alliberar l'animal i poder-lo traslladar a unes instal·lacions millors ja que consideren que li cal la companyia d'altres elefants i unes instal·lacions més grans. Enmig d'aquesta campanya, la plataforma Libera a Susi ha denunciat que l'escola Caritat Serinyana de Cadaqués ha decidit no tornar a visitar el zoo de Barcelona després que, en una excursió, els alumnes de tercer i quart es van endur una mala imatge de les instal·lacions, sobretot perquè van veure com sedaven l'elefanta Alícia abans de practicar-li l'eutanàsia.

Segons la directora del centre, Àngels Pomés, la cinquantena de nens i nenes que van anar a l'excursió «van quedar molt colpits de veure l'animal a terra amb tot de dards clavats i la Susi que els hi intentava treure». Un cop van tornar de la sortida, els mestres de l'escola i la direcció van decidir que no hi tornarien més. «No només va ser això: les instal·lacions estaven molt brutes, sobretot el llop i l'os bru. L'elefanta no podia ni beure aigua de tan bruta. Amb tot plegat, vam decidir no tornar al zoo, tot i que es va discutir si era bo amagar als nens i nenes la realitat dels animals cap-tius», hi afegeix Àngels Pomés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona