Societat

Jornades d'estudi i d'intercanvi transfronterer

L'Euroinstitut Català Transfronterer i l'Establiment Transfronterer de Formació i de Recerca Sanitària organitzen formacions al Voló i Perpinyà

L'Euroinstitut Català Transfronterer ha organitzat, amb el recolzament del municipi, una diada de formació amb el tema Territori de projecte o Projecte de Territori aquest divendres 18 de març a la mediateca del Voló. Intervenen en aquesta jornada Pierre Le Men, Tècnic dinamitzador Leader del Grup d'Acció Local del País Pirineus Mediterrani a la Catalunya del nord i Jordi Terrades, gerent de l'Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la zona nord-oriental de la Catalunya autònoma. En aquesta formació es parla de “com dos territoris rurals fronterers posen en marxa la seva estratègia” i quin és el futur de la metodologia Leader en la propera programació europea 2014 - 2020. La metodologia Leader fa referència a les iniciatives comunitàries de desenvolupament rural i correspon a les sigles franceses de Liaisons entre activités de Developement de L'Economie Rural.

Intercanvi d'assistents socials

L'Establiment Transfronterer de Formació i de Recerca Sanitària (Etfersaso), per la seva banda, organitza una segona sèrie d'intercanvis entre estudiants i professors de Girona i Perpinyà. Una seixantena d'estudiants de Girona visiten diversos organismes perpinyanesos dedicats a l'assistència i els serveis socials. El sis i set d'abril seran estudiants de Perpinyà que visitaran diverses estructures que es cuiden de temes socials i sociosanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.