Monogràfics

CALONGE-SANT ANTONI, PALAMÓS I VALL-LLOBREGA (Baix Empordà)

Menú de la Gamba

Per llepar-se'n els dits

L'associació de restaurants de la Badia El Plat Blau ha tornat a organitzar, un any més, i fins al 18 de juliol, la campanya gastronòmica El Menú de la Gamba, sota el lema Xucla'n el cap i llepa-te'n els dits!, que aplega un total de 20 establiments de Calonge-Sant Antoni, Palamós i Vall-llobrega. El Menú de la Gamba, que té un preu tancat de 38 euros, inclou torrades amb tomata i anxoves de Palamós, gamba mitjana fresca (200 grams) de Palamós, fideus rossejats amb allioli, postres, vi Sumarroca o cervesa Estrella Damm Inedit i cafè.

L'Associació de Restaurants de la Badia, que impulsa El Plat Blau com un segell de qualitat i servei durant tot l'any, va néixer a principis de 2003 com una iniciativa empresarial per traslladar al món de la gastronomia la unió física de les façanes marítimes de Palamós i Calonge-Sant Antoni. L'objectiu d'aquesta entitat, que té la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós i dels ajuntaments respectius, és promocionar conjuntament totes les campanyes gastronòmiques de la zona.

Fins al 17 de juliol. Tel. 972 66 17 14 i 972 60 05 50.
,
i


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Mataró homenatja Joaquim Arenas, impulsor de la immersió lingüística

Mataró
ADMINISTRACIONS

Judith Ibáñez serà distingida amb la medalla d’or de Cornellà

Cornellà DE LLOBREGAT
ADMINISTRACIONS

La seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre, a ple rendiment

Tortosa
societat

La Copa Amèrica ja té el seu propi Pla de Mobilitat

Barcelona
JUDICIAL

Pla de mobilitat a la Barceloneta per la copa Amèrica de vela

Girona
INFRAESTRUCTURES

Afectacions a la mobilitat a l’entorn de la Plaça Espanya per les obres a l’L8

Barcelona
MEDI AMBIENT

Alumnes d’un institut de Cambrils creen un biòtop per incrementar la biodiversitat marina del Cavet

Cambrils

Tornen les cues per les obres a la C-65

quart
SOCIETAT

Tarragona adjudicarà el contracte de la brossa a Urbaser un cop exclosa l’empresa guanyadora

Tarragona