Agermanen la mongeta de Caldes amb la de Tolosa

Els restauradors de Caldes d'Estrac han decidit aquest any aparcar la mongetada que des de fa onze anys té lloc a Caldes, i el govern municipal ha inventat una nova fórmula per mantenir la referència d'aquest esdeveniment que gira entorn de la mongeta del ganxet, un dels productes més preuats del poble, juntament amb el pèsol de la floreta. Així, els dies 14 i 15 de novembre, la mongeta caldenca anirà de la mà de la famosa mongeta de Tolosa (Guipúscoa), que es caracteritza per ser de color negre i de mida petita i que serà cuinada en directe pel prestigiós restaurador basc Roberto Ruiz Aginaga. Diumenge tindrà lloc el tast popular a càrrec d'aquest reconegut restaurador a l'esplanada de Can Muntanyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Girona

Retransmissió radiofònica de la nova Orquestra Filharmonia

Girona
infraestructures

L’R3, R4, R7 i R12 afectades pel robatori de coure reuperen la normalitat

barcelona
MEDI AMBIENT

El govern aposta pel reagrupament de ramats per evitar atacs de l’os bru

Boldís
SERVEIS

Més freqüència de pas en el bus del Parc Nacional d’Aigüestortes

Pobla de Segur
societat

Mor Mari Valldeperas, històrica del voluntariat a Sabadell

societat

900 joves atesos en set mesos al servei d’acompanyament emocional del govern

barcelona
Girona

El PSC, indignat per la pèrdua de línies a La Baldufa

Girona
MEDI AMBIENT

El pàrquing regulat per accedir al pantà de Sau es reactivarà el dia 22

Sau
Medi Ambient

El pantà de Sau s’omple de curiosos per tornar a veure l’església envoltada d’aigua

barcelona