Societat

Loteria catalana

L'Estanc del Mercat de Blanes reparteix 2 milions d'euros de La Grossa

El barri de Mas Enlaire ja va esgarrapar part de les rifes de Nadal del 2014 i 2015

El 09260 també recau a altres poblacions, com l'Hospitalet de Llobregat i Manlleu, a través de la venda per Internet

L'Estanc del Mercat de Blanes (Selva) ha venut un total de 20 bitllets del 09260, el número guanyador del primer premi de La Grossa de Cap d'Any, al qual corresponen 100.000 euros per butlleta. L'establiment ha repartit un total de 2 milions d'euros entre els veïns del barri de Mas Enlaire.

El responsable de l'estanc, Ricard Borrell, ha assegurat que no es va quedar cap perquè en ser un número baix no li agradava. No obstant això, ha celebrat que el premi hagi tocat a alguns dels seus clients habituals i a gent treballadora del barri. Segons Borrell, la ubicació de l'establiment, allunyada del centre turístic del municipi, fa que la immensa majoria dels clients siguin veïns de l'entorn. “El barri s'ho mereix”, ha sentenciat.

El supervisor de Loteries de la Generalitat, Àlex Pujol, que ha acudit a l'Estanc del Mercat, ha destacat que els premis d'aquest any han estat “molt repartits” cosa que afavoreix que “no es quedin en una sola ciutat o persona”.

Al llarg del matí molts clients i curiosos s'han apropat a l'establiment, però cap d'ells amb una butlleta premiada. Això no ha estat obstacle perquè els responsables de l'estanc hagin destapat el cava.

El primer premi de La Grossa confirma que el carrer Sebastià Llorens, al barri de Mas Enlaire, està tocat per la sort. Des de fa tres anys es reparteixen premis importants de loteria. El 2014 es van repartir 20.000 euros de la rifa de Nadal, el 2015, 60.000 euros d'aquest mateix sorteig i, aquest 2016, la Grossa de Cap d'Any ha deixat una pluja de milions, que ha repartit l'Estanc del Mercat.

A banda d'aquest punt de venda el 09260 s'ha venut també per internet a altres poblacions catalanes, com l'Hospitalet de Llobregat o Manlleu. A cada butlleta li corresponen 100.000 euros, 20.000 per euro apostat.

Números associats

El primer premi té altres números associats. Així, les butlletes amb els números anterior i posterior al 09260 guanyen 1.000 euros, 200 euros per euro apostat. Les terminacions que coincideixin amb les quatre últimes xifres del número guanyador obtenen un premi de 500 euros (100 euros per euro jugat) i aquelles que coincideixin amb les tres últimes guanyaran 175 euros (35 euros per euro jugat). Les centenes i els dos últims números tenen un premi de 25 euros per butlleta (5 euros per euro apostat). Finalment, els números acabats en zero obtenen el reintegrament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA