L'Agenda 21 posa en marxa a Dénia una consulta ciutadana

L'Agenda 21 Local de Dénia ha iniciat la fase de consulta ciutadana del programa d'actuació municipal 2009-2011. Des de divendres, un equip de dues persones recorre diferents punts de Dénia, la Xara i Jesús Pobre demanant les opinions de la ciutadania. Així mateix, s'han distribuït 50 bústies en dependències municipals i comerços per arreplegar idees i suggeriments sobre la ciutat.

Els responsables de l'Agenda també han establit un calendari de debats per a la participació amb els grups sectorials de sanitat i esports, patrimoni natural, associacions de veïns, empresaris i professionals, cultura i festes, societat i integració, ciutadans particulars, veïns de la Xara i veïns de Jesús Pobre. Totes les reunions tindran lloc a les 19.30 hores, en l'edifici municipal de les Portelles, en el cas de Dénia.

El procés de consulta ciutadana, que es prolongarà fins a mitjan desembre, es completarà amb l'aportació d'idees a través del web de l'Agenda 21. És d'aquesta manera que qualsevol ciutadà no organitzat podrà deixar-hi la seua opinió sobre el document en qüestió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.