El Consell de la Dona de Dénia aprova per unanimitat el pla d'igualtat d'oportunitats 2009-2012

El Consell de la Dona ha aprovat per unanimitat el pla d'igualtat d'oportunitats per al període 2009-2012. El document concreta la política local en matèria d'igualtat, posant en marxa un procés de treball i la dotació dels recursos econòmics, tècnics i humans per a dur-lo a terme.

El pla d'igualtat d'oportunitats tracta d'incidir en el problema social de la desigualtat i aborda de forma integral les àrees d'administració pública, participació econòmica, empresa, ocupació i formació, conciliació de la vida personal, familiar i laboral, qualitat de vida i benestar social, cooperació i participació ciutadana, educació i cultura, urbanisme i medi ambient, violència de gènere, noves tecnologies i comunicació, esport i oci, i participació social i apoderament.

A més, estableix un marc únic d'actuació en què s'especifiquen els objectius, les actuacions corresponents a cada objectiu i les entitats implicades per a la seua consecució. Tracta de millorar, per tant, la coordinació de les distintes polítiques sectorials dirigides a les dones i a la igualtat d'oportunitats.

Planifica de forma tècnica les accions dirigides a satisfer les demandes i necessitats de les dones denieres. Per a la seua elaboració, s'ha utilitzat un criteri tècnic, basat en el realisme, la perspectiva de gènere, la flexibilitat i la cooperació entre les diferents institucions o entitats implicades, oferint un caràcter integral per a la seua efectivitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.